OVQAT NOMLARINI O‘RGANISHNING AHAMIYATI
Keywords:
Tayanch so‘z va iboralar: ovqat nomlari, oshpazlik leksikasi, etimologiya, oshpazlik an’analari, retsept, ingrediyent, madaniy xususiyatlar.Abstract
Annotatsiya. Mazkur maqolada ovqat nomlarini o‘rganishning ahamiyati
haqida so‘z boradi.
References
Foydalanilgan adabiyotlar:
Юрина Е.А. Лексико-фразеологическое поле кулинарных образов в
русском и итальянском языках // Язык и культура. 2008. № 3. – С. 83-93.
https://recept-2u.com.ua/idealnaya-pitstsa/
https://dzen.ru/a/Wk80zP2WsVSrd1sW
https://ru.scribd.com/document/369917224/grammatika-kulinarii-2-pdf
Downloads
Published
2024-10-02
Issue
Section
Статьи
How to Cite
O.S.Usmonova. (2024). OVQAT NOMLARINI O‘RGANISHNING AHAMIYATI . TADQIQOTLAR, 47(1), 99-101. https://ilmiyxabarlar.uz/tad/article/view/1781