OVQAT NOMLARINI O‘RGANISHNING AHAMIYATI

Авторы

  • O.S.Usmonova Автор

Ключевые слова:

Tayanch so‘z va iboralar: ovqat nomlari, oshpazlik leksikasi, etimologiya, oshpazlik an’analari, retsept, ingrediyent, madaniy xususiyatlar.

Аннотация

Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  ovqat  nomlarini  o‘rganishning  ahamiyati 
haqida so‘z boradi. 

Библиографические ссылки

Foydalanilgan adabiyotlar:

Юрина Е.А. Лексико-фразеологическое поле кулинарных образов в

русском и итальянском языках // Язык и культура. 2008. № 3. – С. 83-93.

https://recept-2u.com.ua/idealnaya-pitstsa/

https://www.google.com/search

https://dzen.ru/a/Wk80zP2WsVSrd1sW

https://www.google.com/search

https://ru.scribd.com/document/369917224/grammatika-kulinarii-2-pdf

Опубликован

2024-10-02

Как цитировать

O.S.Usmonova. (2024). OVQAT NOMLARINI O‘RGANISHNING AHAMIYATI . TADQIQOTLAR.UZ, 47(1), 99-101. https://ilmiyxabarlar.uz/tad/article/view/1781